Ipari rendszereink

Ipari rendszereink a szabványos és elfogadott Microsoft® alapú megoldásokra támaszkodnak. Alapos mérlegelés és tesztelés után választottunk Windows® rendszerre épülő kiszolgálókat, adatbázis-kezelőt és fejlesztői rendszert mind mobil, mind asztali rendszereinkhez. Ebben a környezetben végezzük a Windows Mobile™ eszközök lokalizálását, valamint végfelhasználói programjaink készítését.

PSIONTeklogix

Kiemelt hardver partnerünk a PSION Rendszerház Kft., az általuk forgalmazott PSIONTeklogix készülékek úttörő szerepet játszottak a kéziszámítógépek kialakulásában. A magas műszaki színvonalú, moduláris felépítés és megbízható eszközök a felhasználói igényeknek megfelelően skálázhatóak és konfigurálhatóak.

Üzleti alkalmazások

Mobil kommunikáció felhasználásával professzionális, üzleti alkalmazások fejlesztése (GSM/GPRS - SMS/MMS). Többféle kommunikációs csatornán elérhető tartalomszolgáltató és tartalomaggregátor rendszerek tervezése, megvalósítása és üzemeltetése.

Symbian OS

Amennyiben a feladat megoldása igényli, Symbian OS alapon tervezünk és készítünk vállalati, ügyviteli és végfelhasználói alkalmazásokat.

RFID megoldások

Vonalkód és RFID azonosítási technológiákra épülő, raktári és áruterítő logisztikai feladatokat támogató egyedi fejlesztés IT megoldásokat.

Mobil vállalat irányítás

Az ismert külföldi és hazai vállalatirányítási rendszerekhez (SAP R3 és Business One, Microsoft® Dinamyx Axapta és Navision, Scala, Exact, Infosys, IntraLog, Winner) illesztünk mobil infokommunikációs alkalmazásokat.

Kapcsolat

Rólunk

A M.I.T. Systems Kft. a mobil IT technológiák szakértője. A közel tíz éves fejlesztői tevékenység eredménye a különféle felhasználói igény szerint megvalósított ipari-, kereskedelmi- vagy magáncélú alkalmazás. Munkánkat számos referencia fémjelzi, bizonyítva hozzáértésünket és alkalmazott technológiánk előnyeit. Célunk, hogy képzett és kreatív szakembergárdánkkal sokoldalú, fejlett és megbízható rendszereket, alkalmazásokat készítsünk ügyfeleinknek és vásárlóinknak.

Elérhetőségünk

MIT Systems Kft.

1111 Budapest, Szt. Gellért tér 3.

+36 1 209 9288

info@mitsystems.hu


© 2016 MIT Systems Kft.